WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE COLLEGA.
Reageren kan tot en met 25 februari 2018.
Wij werken met Schalock en vanuit de Triple-C methodiek.
Ben jij de begeleidster / begeleider die minimaal 20 uur per week gevarieerde diensten wil draaien zowel op de dag of de avond als weekend ? (Kleine groep, prikkelarm)
 
Hou jij van afwisseling in je werk? Heb jij een rustig en geduldig karakter? Heb jij een helicopterview ? Kan jij zelfstandig werken --> ook met de dieren en groen, samen met de groep? Ben jij proactief? Kan jij anticiperen, aanvoelen, de vraag achter de vraag zien, en ben jij flexibel? Sta jij heel erg sterk in je schoenen , maar ben jij niet te directief in gedrag naar cliënten? Ben je in het bezit van een rijbewijs? Kan jij samen met de groep koken, boodschappen doen, activiteiten bedenken en gezellig uitjes ondernemen zowel 1 op 1 als in groepsverband?
Heb jij een relevante HBO opleiding (!)  én ook werkervaring met deze doelgroep (achtergrond van ASS icm ODD icm ADHD icm (L)VG ; dubbele diagnoses) .
Kan jij met HACCP werken en heb jij je BHV of ben je bereid deze te halen? Kan jij begeleidingsplannen / PVA's opstellen en evalueren in MDO-verband samen met bijvoorbeeld psychologen , orthopedagogen, CJG , scholen én ouders? Kan jij in een klein teamverband werken, met directe lijnen?
Ben je creatief? Ben SKJ geregistreerd of is dit mogelijk ? ( ivm werken jeugdwet)
Heb jij ook ervaring met het werken met paarden / dieren / groene vingers, hou je van klussen?
Stuur dan een mail met je CV, pasfoto, en je motivatie naar Margot Verkerk info@zorgboerderijfeniks.nl
De sollicitatieprocedure start 26 februari en eindigt op 2 maart. Hou er rekening mee dat je in die week wordt uitgenodigd voor een gesprek. Mocht je door de eerste selectie heen komen, dan zal je dezelfde week ook 1 of 2 dagdelen meedraaien. ( dit kan natuurlijk in overleg qua tijden en data)

 

BOL: er zijn geen stageplaatsen meer beschikbaar.

 

Zie de site van de SBB

https://www.s-bb.nl/studenten/stageplek-vinden

of de site voor studenten op stagemarkt;

http://www.stagemarkt.nl/Zoeken/Home/Details?t=&s=&z=&l=Nederland&b=False&c=&lw=&n=&pg=2&v=20&srt=relevantie&e=False&p=9909YH